Geofound Återförsäljare för Geomachine

gm75gtGEOFOUND är numera återförsäljaren för Geomachine.

Försäljning av Geomachines geotekniska riggar, förbrukningsmaterial och reservdelar kommer från 1 februari kunna ske hos GEOFOUND.

Geomachine är den största tillverkaren av geotekniska borriggar i Scandinavien och har tillverkat över 500 maskiner sedan 1984. Geomachine har ett komplett program av geoteknikriggar.
Från den mindre GM50 till den 8 hjuliga GM8. Men storsäljaren är GM75. Idag finns närmare 100 Geomachine riggar i Sverige och vi på GEOFOUND är stolta över att få representera Geomachine på den Svenska marknaden.

Vi kommer upprätthålla god service och support för alla våra kunder. Vi utgår från vår fullutrustade verkstad i Huddinge. Men kommer självklart besöka kunderna vid behov.

Alexander Packalen, ansvarig säljare för Sverige på Geomachine om samarbetet med GEOFOUND"Geomachine har stort förtroende för GEOFOUND och dess personal och vi har valt att inleda detta samarbete då GEOFOUND är det företag som har bäst  kompetens och bredast kontaktnät i branschen."

Har du några frågor gällande Geomachine är du varmt välkommen att kontakta oss:
Telefon:    08-410 616 01
Mail:         Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besök även Geomachines Hemsida

 

 

Jul service i verkstaden

Under Jul och Nyårshelgerna har vi haft full fart i verkstaden.

Det har varit service och några större underhållsåtgärder för att förlänga maskinernas livslängd.

Behöver ni hjälp framöver, hör av er till oss 08-410 616 01


Service160118

Temadag Fältgeoteknik

I dagarna två pågår SGF:s Temadagar för fältgeotekniker. Ett 70-tal fältgeotekniker från hela landet har samlats för att utbytta erfarenhet och för att få information om nyheter i branchen. På agendan står bla den nya JB rapporten, CPT givit olika resultat i samma projekt, nya CE-märkning av maskiner. Morgondagen kommer att ägnas åt Slussen, med föreläsningar och platsbesök.

Självklart är Geofound representerade dessa dagar, både som föreläsare och som deltagare.

151112 temafalt 1 151112 temafalt 1 151112 temafalt 1 151112 temafalt 1

GEOFOUND startar upp

Den 7 September startar en ny aktör upp inom Geoteknik - GEOFOUND Scandinavia AB.
Vi som startar upp är Thomas Andrén, Micael Blitz och Fredrik Severin och vi har alla tre mångårig erfarenhet inom geoteknik. Vi har kunskap både av försäljning och service inom området.

En kort presentation om oss och företaget.
GEOFOUND kommer att sälja maskiner och förbrukningsmaterial inom geoteknik samt utföra service på maskiner. Vi har våra lokaler i Huddinge, där vi har vårt kontor, lager och verkstad.

Vi har ett stort och väl fungerande kontaktnät med leverantörer och speditörer vilket gör att vi snabbt kan leverera till våra kunder i hela Sverige.

Så vilka är vi.
Thomas har jobbat med försäljning av Geoteknisk utrustning i 15 år och sitter även med i SGF´s styrelse och fältkommitté. Han har 35 år av geotekniskt arbete bakom sig via konsultbranschen och senare försäljning.

Micael är den som ansvarar för verkstan, han har stort kunnande av att serva och reparera maskiner. ”Micke” började som mekaniker för 17 år sen. Han har mycket god kunskap inom el, hydraulik och uppbyggnad av maskiner.

Fredrik har jobbat med försäljning inom grundläggning och geoteknik i 9 år. Han kommer ha hand om försäljning och ekonomi inom bolaget. Fredrik sitter även med i Styrelsen och utbildningsgruppen i Svensk Grundläggning och håller i maskinutbildningarna där.

Vi ser fram mot ett gott samarbete med kunder, leverantörer och partners.